Yazan : Mustafa Turan 18 Ağustos 2014 Pazartesi

Es Selamın Aleyküm Sevgili Okurlarım! Sitemizde yeni bir döneme başlayacağız. Yeni dönemde yeni bir temaya geçip aylık programlar yapacağız. Aylık programları 1 gün üzerinde düzenleyip Suudi Arabistan Riyad saatine göre düzenli aralıklarla yayınlar yayınlanacak ve günlük yayın akışları açıklanacaktır. Site saati Riyad'a göre ayarlandı çünkü Benim yolum İslam Topluluğu olarak Namaza Teşvik Etkinliği bugün itibarı ile yayınlanacak ve bu sayede İnsanları nasıl Namaza teşvik edeceğimizi konuşacağız. Akla (Akıllı Ampul) olarak bizde Saatimizi Riyad'a göre ayarlayıp Mekke'de yani ezanın ilk okunduğu yere göre okuyuculara özel hazırladığımız Namaz uyarısı dakik bir şekilde yayımlanacaktır. Yayınlarda bir Kabe fotoğrafı bulunup ''Bir Önceki Namazını Kıldın mı?'' sorusu yer alacaktır. Doğru kaynaklardan bulacağımız Hadislerde yer alabilir. Hayırlı Günler !

Yazar: Mustafa Turan

Yorum Yaz

Translate

Toplam Görünülenme Sayımız

Site Hakkında

Bu site Mustafa Turan'ın oluşturduğu Akla (Akıllı Ampul) kuruluşunun bir sitesidir.
Mustafa Turan

Dua

Allahım cahillikten yahut cahilliğe maruz kalmaktan Sana sığınırım. Amin.

Bir Hadis-i Şerif

“Üç kişiye acıyın; cahiller arasında kalmış âlime, zenginken fakir düşene, kavmin ulusu iken aşağı hale düşene.” Hz. Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem)

Bir Alim'in Sözü

“Pir-i Geylanîdir Kamer-i himmet, Eflak-i şeri’at nur-i hakikat Mirat-ı Muhammed bahr-ı ma’rifet Üstad-ı kül, rih-i Rahman iledir.” Alvarlı Efe Hazretleri (Erzurumlu meşayihten Alvarlı Muhammed Lütfi)

Kur'an dan Kesitler

"Bu Kur`an, akıl sâhiplerinin, âyetlerini iyice düşünüp anlamaları ve ders almaları için, sana indirdiğimiz saadet kaynağı bir kitabtır" (Sâd, 29).

En Çok Okunanlar

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Copyright © Akla (Akıllı Ampul) Powered by Akla (Akıllı Ampul)